Logo Skip Navigation Links
Forside
Solariemodeller
Solarierør og lamper
Forhandler
Logg inn

Solarietilsynskurs

Oppdatert 16. august 2011

På denne siden kan du se på og laste ned opptak av kurs i solarietilsyn for kommunalt tilsynspersonell som Strålevernet holdt i Bergen i mars 2011. Siden oppdateres med flere videoer etter hvert som de blir ferdige. Du kan se på videoene via YouTube eller laste dem ned nederst på siden for å beholde dem på PCen. I YouTube kan du klikke på 360p på menylinjen etter du har startet videoen og velge en høyere oppløsning for bedre bilde- og lydkvalitet. Du kan dobbeltklikke på videoene for å vise dem på hele skjermen. Når videoene er ferdig trykker du på Esc (escape) på tastaturet for å komme tilbake til denne siden.

PowerPoint-presentasjonen fra kurset kan sees her: Solarietilsynskurs 2011.pdf. Høyreklikk på linken og velg lagre mål som / save target as for å lagre presentasjonen på datamaskinen.

 Introduksjon - del 1 av 2  (10 min)

 


 Introduksjon - del 2 av 2  (8 min)

 


 Solarium  (5 min)

 


 Tilsyn - del 1 av 3  (14 min)

 


 Tilsyn - del 2 av 3  (14 min)

 


Nedlasting av videoer

Videoene kan lastes ned og lagres på datamaskinen ved å høyreklikke på linkene nedenfor og velge lagre mål som / save target as. Videoene er i Windows Media Video - format (wmv) og kan spilles av på de fleste datamaskiner.

Introduksjon - del 1 av 2  (189 MB)
Introduksjon - del 2 av 2  (152 MB)
Solarium  (95 MB)
Tilsyn - del 1 av 3  (262 MB)
Tilsyn - del 2 av 3  (271 MB)
Tilsyn - del 3 av 3